Bemutatkozás

Történetünk már az egyetemi éveink során elkezdődött, amikor egy tervezőirodában kezdtünk gyakorlatot szerezni, mind építész-, mind tartószerkezeti tervezésben. Az egyetemet követően még több évet eltöltöttünk a tervezésben, majd idővel a tervezés mellett kisebb kivitelezési munkákat is elvállaltunk. Már ekkor felfedeztük, hogy ez a tervezésben való jártasság rengeteg előnyt jelent a kivitelezésben, és fordított esetben is ezt tapasztaltuk. A rendszer jól működött, így 2017-ben megalapítottuk cégünket, a Plan-Épszer Kft-t.

Már az elején leszögeztük, hogy nem csak egy építőipari céget akarunk építeni a sok közül, hanem egy márkát. Egy márkát, amely tükrözi az elhivatottságunkat, szakértelmünket, és egyet jelent a komplexitással.

A Plan-Épszer Kft. útjára bocsájtása után töretlen fejlődés vette kezdetét melyet az elkészült épületeink és elégedett ügyfeleink támasztanak alá. Fő profilunk az egylakásos családi házak építése és tervezése, azonban mára már társasházak, és egyéb épületek, építmények teljeskörű kivitelezésével és tervezésével is foglalkozunk. A mindennapi munkánk során saját tulajdonú fal-, és födémzsalu rendszert használunk, épületeink állványozásához saját tulajdonú homlokzati állványparkkal rendelkezünk, valamint belső aljzatainkat saját tulajdonú esztrich gépünkkel betonozzuk. Az elmúlt évek során összeszokott, képzett szakemberekből álló saját fizikai állomány alakult ki. Az állandó létszám mellett régóta bedolgozó, kipróbált és megbízható alvállalkozókat is foglalkoztatunk. Csúcsidőben alvállalkozókkal együtt hozzávetőlegesen 100 főt foglalkoztatunk. A szakszerű munkavégzést saját gépjármű parkunk, korszerű tárgyi eszközeink, gépeink és berendezéseink biztosítják.

Miben vagyunk jobbak, mint mások?

Egy kézben tervezés és kivitelezés
Elejétől a végéig melletted vagyunk
Előrelátó tervezés kiszámíthatóságot jelent
Elsőre végleges megvalósításra kész tervek

Így dolgozunk

A galéria 7 képet tartalmaz.

Kérdésed van?

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, és bármilyen kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

Kérj árajánlatot!

Kérésedre elkészítjük részletes, tételes árajánlatodat rövid időn belül! Keress minket!

Ajánlatkérés
<