Generál-tervezés

A tervezés már magában egy komplex folyamat. Egy ház terve építészeti, tartószerkezeti, épületgépészeti, épületvillamossági tervekből tevődik össze. A szakági tervezőket valakinek össze kell fognia. Ezt a szerepet általában az építész tölti be. Csapatunk ezt a komplex tervezési folyamatot házon belül végzi el, ezzel maximalizálva a hatékonyságot!

A tervezés folyamata a következőképpen zajlik

  1. Személyes konzultáció: A lehető legtöbb információt gyűjtjük be a lehető legnagyobb részletességgel az igényeidről, majd összeállítjuk a tervezési programot.
  2. Telek kiválasztása: Amennyiben telekkel még nem rendelkezel, segítünk megtalálni a megfelelőt, amelyre megépíthető álmaid háza.
  3. Beépítési vázlatot készítünk: Szerepeltetve az épület tájolását, elhelyezkedését a telken. Ezt érdemes egy helyszíni bejárással egybekötni.
  4. Koncepcióterv: Személyes találkozó során bemutatunk egy egyszerűsített alaprajzot, tömegmodellt
  5. Vázlatterv: Személyes találkozó során bemutatunk továbbdolgozott alaprajzot, 3D-modellezés
  6. Látványterv
  7. Tervek véglegesítése: Tervek véglegesítésével megkezdődik a tervek kidolgozása, amely kiviteli szintű tervdokumentációt jelent.

Már a tervezés vázlattervi szakaszában történnek irodán belüli konzultációk az épület tartószerkezetével kapcsolatosan, kollégáink között. Azonban a tervek kidolgozási szakaszában indul el a lényegi tartószerkezeti tervezés. Itt a fő szempont a költséghatékonyság. A tartószerkezeti költséghatékonyság és az építészeti szükség az a két fontos tényező, amelynek az egyensúlyi állapotát meg kell találnunk. Ez a mi feladatunk!

 

Tekintsd meg referenciáinkat »

Kérj árajánlatot!

Kérésedre elkészítjük részletes, tételes árajánlatodat rövid időn belül! Keress minket!

Ajánlatkérés
<