Szerkezetépítés

Társaságunk egyik fő profilja a monolit vasbeton szerkezetépítés illetve a szerkezetépítéshez kapcsolódó kiegészítő tevékenységek teljes körű kivitelezése (földmunka, zsaluzás, vasszerelés, betonozás, falazás stb.)

A kitartó munkánknak köszönhetően mára már jól felszerelt fizikai létszám valamint korszerű munkaeszközeink biztosítják a minőségi munkavégzést. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően jelenleg már jelentős mennyiségű saját tulajdonú fal és födémzsaluzattal, valamint homlokzati állvánnyal rendelkezünk mindamellett, hogy a szerkezetépítéshez szükséges építőanyag beszállítókkal kialakított kapcsolat biztosítja a zavartalan anyagellátást.

A pillérek, falak, födémek és gerendák helyszíni zsaluzása Doka zsalurendszerrel történik, valamint szükség esetén egyedi zsaluzatokat is készítünk. Az adott szerkezetekhez mindig az optimális zsaluzási megoldást választjuk, mely műszakilag és gazdaságilag a legindokoltabb.

Cégünk alapfilozófiáját a szerkezetépítés során is alkalmazzuk, így a zsaluzó-ácsok, vasszerelők, falazó-kőművesek, tető-ácsok külön brigádjai a megfelelő ütemben követik egymást a hatékony munkavégzés eléréséhez.

 

Tekintsd meg referenciáinkat »

Kérj árajánlatot!

Kérésedre elkészítjük részletes, tételes árajánlatodat rövid időn belül! Keress minket!

Ajánlatkérés
<